Αναφέρει επίσης ότι «δεν μετέχω σε καμία διαδικασία και πράξη που βρίσκεται σε αυτήν την κατεύθυνση».
Αναλυτικά η σχετική δήλωση: «Με αφορμή παρασκηνιακές ενέργειες και διαβουλεύσεις που εξελίσσονται τις τελευταίες ημέρες στο χώρο της Ε.Ο.Ε. και οι οποίες έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπισμού και της Δ.Ο.Ε. επανέρχομαι σε δήλωση που είχα κάνει από 17/2/2017 και η οποία γίνεται και πάλι επίκαιρη: «Τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στην Ε.Ο.Ε., τα οποία εκθέτουν διεθνώς και διασύρουν το σύνολο του αθλητικού κινήματος του τόπου μας, με υποχρεώνουν, λόγω της μακράς ενασχόλησης μου με την αθλητική και κοινωνική ζωή εντός και εκτός της χώρας μου να κάνω δημόσια γνωστό ότι δεν μετέχω σε καμία διαδικασία και πράξη που βρίσκεται σε αυτήν την κατεύθυνση».
πηγη-newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.