Χθες το απόγευμα πήρε μέρος στην προπόνηση κάνοντας ατομικό πρόγραμμα ο σέρβος χαφ Μίλος Τζόκιτς. Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εάν αυτές βρουν «καθαρές» τότε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΟ Τρίκαλα, ολοκληρώνοντας μια μεταγραφή υψηλού επιπέδου.
Ο Σέρβος μέσος είναι 30 χρονών και έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες.
Αναλυτικά το βιογραφικό του:
Team Apps (Gls)
2006–09 FK Metalac Gornji Milanovac 11 (0)
2009 FK Dinamo Vranje 8 (0)
2009–10 FK Olimpik Sarajevo 12 (0)
2010 FK Čukarički Stankom 3 (0)
2010–11 FK BASK 6 (0)
2011 Szolnoki MÁV FC 13 (0)
2011–12 Vasas SC 13 (0)
2012–14 FC Metalurh Zaporizhya 21 (0)
2015–17 Λαμία 35 (4)

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.