Αμερικανική ναυτική παρουσία στο Αιγαίο, ανάλογη με αυτή που η Ουάσιγκτον έχει στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, θέλει να εξασφαλίσει η Ελλάδα και όλα δείχνουν ότι είναι πολύ κοντά στο να πετύχει τον στόχο της. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν οι Αμερικανοί θα εμφανιστούν στην περιοχή ως «πυροσβέστες» ή ως «σερίφηδες».
Πατήστε εδώ και διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.