Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έσπασε τη ρακέτα του μετά από χαμένο γκέιμ στο Rome Masters

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε το πρώτο γκέιμ στο πρώτο σετ του Rome Masters απέναντι στον Γιάν-Λέναρντ Στρουφ, με τον Έλληνα τενίστα να σπάει τη ρακέτα του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση απέναντι στον Γιάν-Λέναρντ Στρουφ για το τουρνουά του Rome Masters, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο 25χρονος τενίστας να αντιδρά άσχημα και να σπάει τη ρακέτα του.

Ο ίδιος χρειάστηκε λίγο χρόνο μέχρι να ηρεμίσει, με τον «Στεφ» να επιστρέψει στο κορτ για να δώσει συνέχεια στον αγώνα του.

-Advertisement-

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός είναι ο πρώτος αγώνας του Τσιτσιπά στο Rome Masters, με τον ίδιο να θέλει να συνεχίσει τις πολύ καλές του εμφανίσεις στο χώμα και να στοχεύει στην κατάκτηση του τουρνουά.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.