Ο Στέφανος Κασσελάκης άκουσε τον Αχιλλέα Μπέο – Έβαλε γαλότσες και έριξε δυο φτυαριές

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Στο Βόλο βρίσκεται εδώ και αρκετή ώρα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης προκειμένου να δει από κοντά τις καταστροφές μετά τι δυο απανωτές κακοκαιρίες. 

-Advertisement-
fitcare

Ο Στέφανος Κασσελάκης αφού συνομίλησε με πολίτες, φόρεσε γαλότσες για να μπει σε σπίτι που ήταν γεμάτο λάσπες και πήρε και ένα φτυάρι και έριξε και δυο φτυαριές.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος είχε δηλώσει: «Περιμένουμε τον Στέφανο Κασσελάκη στον Βόλο. Να πάρει και τον Τάιλερ μαζί του, να πιάσουν τα φτυάρια».

Και πιθανότατα ο κ. Κασσελάκης άκουσε τον κ. Μπέο και έκανε δυο φτυαριές μπροστά στον τηλεοπτικό φακό.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *