Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    mpa | Lamianow.gr
    Επεισοδιακή καταδίωξη στα Άνω Λιόσια: Παράτησε την 2χρονη ανιψιά στο αυτοκίνητό του και το έβαλε στα πόδια
    amaksi | Lamianow.gr
    Μαλακάσα: Οδηγός έχασε εν μέσω καταιγίδας τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε λεωφορείο στην Ε.Ο Αθηνών – Λαμίας – Δείτε βίντεο
    w27 131533w06154209w07191525w01173134DikastirioAi8ousa | Lamianow.gr
    Ισόβια στον 37χρονο που σκότωσε τη θεία του στην Πάτρα -Για «στημένη υπόθεση» έκανε λόγο στην απολογία του
    via 5 | Lamianow.gr
    Ηράκλειο: Στη φυλακή το ζευγάρι που κακοποιούσε τα οκτώ παιδιά του – Ζούσαν μέσα στα σκουπίδια
    ekato | Lamianow.gr
    Νέοι διάλογοι από τη “συμμορία των καζίνο”: “Πες του εντάξει 20 τώρα και 10 μετά και άει γ@…”
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    sef | Lamianow.gr
    Καταγγελία «βόμβα» για το ΣΕΦ: «Λειτουργεί χωρίς ηλεκτρολόγο, κίνδυνος για τη σωματική μας ασφάλεια»
    4928839 scaled 1 | Lamianow.gr
    Αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε – Η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ
    real | Lamianow.gr
    Ρεάλ Μαδρίτης: Καταθέτει στη FIFA φάκελο διαμαρτυρίας για τη διαιτησία της… προηγούμενης εικοσαετίας
    6751441 | Lamianow.gr
    «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί στενά τον Μουζακίτη, ετοιμάζει πρόταση 28 εκατ. ευρώ η Ρεάλ» γράφει η Daily Mail
    6758309 231021 | Lamianow.gr
    «Πάρτι» Γιόβιτς στην πράσινη… παιδική άμυνα 2-3 η ΑΕΚ στη Λεωφόρο
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος απέκτησε το 45% της ΙΟΝ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος απέκτησε το 45% της ΙΟΝ

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Μαρ 29, 2022 @ 18:44
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
6 Min Read
SHARE

Οι σημερινοί μέτοχοι της ΙΟΝ ΑΕ θα συνεχίσουν να ασκούν τη διοίκηση της εταιρείας – Το τίμημα και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά – Μελλοντικά ο κ. Θεοδωρόπουλος έχει το δικαίωμα να αποκτήσει και την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Έπειτα από πολύμηνες συζητήσεις, οι μέτοχοι της ΙΟΝ ΑΕ και ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος ανακοίνωσαν σήμερα τη συμφωνία τους για τη δημιουργία στρατηγικής συνεργασίας με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της ιστορικής σοκολατοβιομηχανίας.

Ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος θα συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας αποκτώντας αρχικά το 45% των μετοχών, ενώ μελλοντικά θα δύναται να αποκτήσει και την πλειοψηφία τους, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το τίμημα και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά αλλά όπως προκύπτει οι σημερινοί μέτοχοι της ΙΟΝ ΑΕ θα συνεχίσουν να ασκούν την διοίκηση της εταιρείας.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Σε κοινή δήλωση τους, οι μέτοχοι της ΙΟΝ ΑΕ ανέφεραν :

«Η ΙΟΝ αποτελεί την ιστορική οικογένεια μας, την οποία ανέκαθεν αντιμετωπίσαμε με πολλή αγάπη, φροντίδα και, κυρίως, αίσθημα ευθύνης. Στο πλαίσιο αυτό, και έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τον επιτυχημένο επιχειρηματία κ. Σπύρο Θεοδωρόπουλο. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι κοινές αξίες και αρχές, και κυρίως το κοινό όραμα μας, θα αποτελέσουν για την εταιρεία μας, εφαλτήριο για μία σπουδαία πορεία στο μέλλον».

Ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος δήλωσε :

«Η συμφωνία με την ΙΟΝ δεν είναι απλώς μία ακόμη συμφωνία ! Η ΙΟΝ και η ιστορία της στη χώρα μας, είναι ένα κεφάλαιο που χρήζει σεβασμού από εμάς που θα ασχοληθούμε με την περαιτέρω ανάπτυξη της. Η σχέση των καταναλωτών με την ΙΟΝ – όλων μας δηλαδή – είναι μία σχέση διαχρονική και άκρως συναισθηματική και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να παραμείνει ίδια ! Αγαπήσαμε από παιδιά τα προϊόντα της ΙΟΝ και αυτό είναι και θα παραμείνει κυρίαρχο στοιχείο στη σχέση μας με την ιστορική σοκολατοβιομηχανία».

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η ΙΟΝ ΑΕ είναι η μεγάλη ελληνική σοκολατοβιομηχανία με ιστορία 92 ετών που έχει αγαπηθεί από πολλές γενιές. Η ελληνική ταυτότητα της και η σταθερά υψηλή ποιότητα και μοναδική γεύση των προϊόντων της, την έχουν ταυτίσει με τις αναμνήσεις τόσο της παιδικής όσο και της ενήλικης ζωής μας.

Ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος είναι ο επιχειρηματίας που κατάφερε να δημιουργήσει την ελληνική CHIPITA και να της δώσει διεθνή προσανατολισμό και προοπτική. Βασισμένα στην καινοτομία, τα μοναδικά προϊόντα της εταιρείας αγαπήθηκαν από τους καταναλωτές παγκοσμίως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη «Στρατηγική συνεργασία μεταξύ της ΙΟΝ και του Σπ. Θεοδωρόπουλου»

Οι μέτοχοι της ΙΟΝ ΑΕ και ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος ανακοίνωσαν σήμερα τη συμφωνία τους για τη δημιουργία στρατηγικής συνεργασίας με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της ιστορικής σοκολατοβιομηχανίας. Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος θα συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας αποκτώντας αρχικά το 45% των μετοχών, ενώ μελλοντικά θα δύναται να αποκτήσει και την πλειοψηφία τους.

Η ΙΟΝ ΑΕ είναι η μεγάλη ελληνική σοκολατοβιομηχανία με ιστορία 92 ετών που έχει αγαπηθεί από πολλές γενιές. Η ελληνική ταυτότητα της και η σταθερά υψηλή ποιότητα και μοναδική γεύση των προϊόντων της, την έχουν ταυτίσει με τις αναμνήσεις τόσο της παιδικής, όσο και της ενήλικης ζωής μας.

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος είναι ο επιχειρηματίας που κατάφερε να δημιουργήσει την ελληνική CHIPITA και να της δώσει διεθνή προσανατολισμό και προοπτική. Βασισμένα στην καινοτομία, τα μοναδικά προϊόντα της εταιρείας αγαπήθηκαν από τους καταναλωτές παγκοσμίως.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας έπαιξαν οι κοινές αρχές και αξίες, το κοινό όραμα για μία δυναμική ανάπτυξη και επέκταση στις αγορές του εξωτερικού, στις οποίες ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος έχει διαγράψει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία, και, τέλος, η ενδυνάμωση και διαιώνιση της ελληνικής ταυτότητας της ιστορικής σοκολατοβιομηχανίας.

Σημειώνεται ότι οι σημερινοί μέτοχοι της ΙΟΝ ΑΕ θα συνεχίσουν να ασκούν τη διοίκηση της εταιρείας.

Σε κοινή δήλωσή τους, οι μέτοχοι της ΙΟΝ ΑΕ ανέφεραν: «Η ΙΟΝ αποτελεί την ιστορική οικογένεια μας, την οποία ανέκαθεν αντιμετωπίσαμε με πολλή αγάπη, φροντίδα και, κυρίως, αίσθημα ευθύνης. Στο πλαίσιο αυτό, και έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τον επιτυχημένο επιχειρηματία κ. Σπύρο Θεοδωρόπουλο. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι κοινές αξίες και αρχές, και, κυρίως, το κοινό όραμά μας, θα αποτελέσουν για την εταιρεία μας, εφαλτήριο για μία σπουδαία πορεία στο μέλλον».

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος δήλωσε: «Η συμφωνία με την ΙΟΝ δεν είναι απλώς μία ακόμη συμφωνία! Η ΙΟΝ και η ιστορία της στη χώρα μας, είναι ένα κεφάλαιο που χρήζει σεβασμού από εμάς που θα ασχοληθούμε με την περαιτέρω ανάπτυξη της. Η σχέση των καταναλωτών με την ΙΟΝ – όλων μας δηλαδή – είναι μία σχέση διαχρονική και άκρως συναισθηματική και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να παραμείνει ίδια!

Αγαπήσαμε από παιδιά τα προϊόντα της ΙΟΝ και αυτό είναι και θα παραμείνει κυρίαρχο στοιχείο στη σχέση μας με την ιστορική σοκολατοβιομηχανία».

από Newmoney.gr
ΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

TAGGED:ΙΟΝΣπύρος Θεοδωρόπουλος
Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article IMG 9459 | Lamianow.gr Λαμία: Εορτάστηκε η «χειμερινή» γιορτή του Αγίου Ηρωδίωνος (φώτο)
Next Article PatraPyrgos 1024x576 1024x576 1024x576 1 | Lamianow.gr Απίστευτο: Έκλεψαν 2,5 χιλιόμετρα καλωδίων από τον αυτοκινητόδρομο της Περιμετρικής Οδού Πατρών
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
14°C
Lamia
overcast clouds
15° _ 13°
77%
2 km/h
Σα
15 °C
Κυ
15 °C
Δε
15 °C
Τρ
15 °C
Τε
15 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

domokos | Lamianow.gr
TOP STORIESΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πλημμύρες στον Δομoκό – Καταστροφές στο οδικό δίκτυο

lianokladi | Lamianow.gr
TOP STORIESΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διακοπήκαν τα σιδηροδρομικά δρομολόγια Λάρισα–Λειανοκλάδι λόγω υπερχείλισης του Ενιπέα – Η ανακοίνωση της Hellenic Train

amaksi | Lamianow.gr
ΕΛΛΑΔΑTOP STORIES

Μαλακάσα: Οδηγός έχασε εν μέσω καταιγίδας τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε λεωφορείο στην Ε.Ο Αθηνών – Λαμίας – Δείτε βίντεο

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης