Βρήκε νέο προπονητή. Λίγα 24ωρα μετά την απόλυση του Χοακίν Γκόμεθ, ο ΝΠΣ Βόλος φαίνεται πως έδωσε τα χέρια με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, για την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας.
Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης συμφώνησε με τη διοίκηση του Βόλου, για να γίνει ο νέος προπονητής της ομάδας της Super League.
Ο 48χρονος τεχνικός θα εργαστεί για πρώτη φορά με αυτή την ιδιότητα σε ελληνική ομάδα, καθώς μετά την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής εργάστηκε από το 2016 έως σήμερα μόνο σε ομάδες της Κύπρου (Αναγέννηση Δερύνειας, Δόξα Κατωκοπιάς, Νέα Σαλαμίνα και ΑΠΟΕΛ).
Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και πλέον αναμένεται η ανακοίνωση από την ομάδα της Μαγνησίας, που την Τετάρτη (25.09.2024) επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, για το Κύπελλο Ελλάδας, με υπηρεσιακό προπονητή τον Λευτέρη Καλογήρου.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.