Το ματς είναι οχτάγυρο και εκθεσειακού επιπέδου, κάτι σαν ένα δυνατό σπάρινγκ, αλλά με τον Mike Tyson μέσα στα σχοινιά στα 54 του, δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος.
Το ιστορικό του άλλωστε είναι βαρύ, καθώς όλοι θυμόμαστε το δάγκωμα στο αυτί του Evander Holyfield το 1997 που του επέφερε αποκλεισμό και πρόστιμο 3 εκατομμυρίων δολλαρίων.


Ο Tyson έχει δηλώσει άλλωστε πως δεν θα κρατιόταν να μην πάει για το νοκ άουτ απέναντι στον Roy Jones jr αν του δινόταν η ευκαιρία, αλλά το θέμα είναι πως σε ένα εκθεσειακό ματς αυτό δεν είναι το ζητούμενο.
Σε κάθε περίπτωση ο θρύλος Roy Jones jr που έχει καταφέρει να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής σε 5 διαφορετικές κατηγορίες κιλών –αν και την τελευταία δεκαετία είχε χάσει αυτή την λάμψη του-, λαμβάνει κάθε απαραίτητο μέτρο.
πηγή: ufight.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.