Στα τέλη του Φεβρουαρίου σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση για ένα βίντεο που είχε ανέβει στην επίσημη σελίδα του La Casa de Papel. Ήταν ένα διαφημιστικό που μας προετοίμαζε για το 4ο μέρος της δημοφιλούς σειράς, με την επιθεωρήτρια Sierra να χακάρει το Facebook της επίσημης σελίδας του σόου και να απευθύνεται σε εμάς.
Σε αυτό, μας ρωτούσε που είναι ο Professor και πως αν θέλαμε να υπερασπιστούμε την δική της πλευρά είχαμε την ευκαιρία, σταματώντας την αντίσταση. Τώρα, δημοσιεύτηκε ένα ακόμη βίντεο στην επίσημη σελίδα της σειράς, μόνο που αυτή τη φορά μας μιλάει ο ίδιος ο Professor. Συγκεκριμένα, ο ίδιος μάς λέει πως η αλήθεια για τη Nairobi και την Lisbon πρέπει να έρθει στην επιφάνεια και ότι η Αντίσταση δεν κάνει πίσω.
Το La Casa de Papel 4 αναμένεται να προβληθεί στις 3 Απριλίου μέσα από το Netflix. Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω:
πηγή: unboxholics.com

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.