Ο Πούτιν ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα για την τραγωδία με το βαθυσκάφος του Πολεμικού Ναυτικού

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλ. Πούτιν χαρακτήρισε «μεγάλη απώλεια» τον θάνατο 14 ναυτών σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ένα υποβρύχιο του ρωσικού πολεμικού ναυτικού, ζητώντας να διεξαχθεί έρευνα για την τραγωδία αυτήν.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

«Είναι μια μεγάλη απώλεια για το πολεμικό ναυτικό και για τις ένοπλες δυνάμεις στο σύνολό τους», είπε ο Πούτιν, απευθυνόμενος στον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου.

Ο Ρώσος πρόεδρος έδωσε εντολή στον υπουργό να διεξαχθεί έρευνα «για να βρεθούν τα αίτια αυτής της τραγωδίας».

Το ερευνητικό βαθυσκάφος είχε αποστολή να μελετήσει τον θαλάσσιο χώρο κοντά στον πυθμένα του Ειρηνικού Ωκεανού. Όπως ανέφερε το υπουργείο Άμυνας, κατά τη διάρκεια βιομετρικών μετρήσεων προκλήθηκε πυρκαγιά με αποτέλεσμα να υποστούν δηλητηρίαση από τις αναθυμιάσεις οι 14 ναύτες.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Zougla. Gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *