Ο πολιτικός αναλυτής Βαλερί Σολοβέι «χτύπησε» για ακόμα μια φορά και ισχυρίστηκε ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν έχει καρκίνο, επίσης έχει συμπτώματα Πάρκινσον και έκανε επείγουσα επέμβαση τον περασμένο Φεβρουάριο.
Μάλιστα, είπε ότι ο Ρώσος Πρόεδρος σκοπεύει να ανακοινώσει στις αρχές του χρόνου ότι εγκαταλείπει το Κρεμλίνο.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος επικαλείται πηγές μέσα στο Κρεμλίνο και μάλιστα στα κέντρα αποφάσεων.
Ο Σολοβέϊ υποστηρίζει ότι ο Πούτιν υποβλήθηκε σε επέμβαση για καρκίνο στην κοιλιακή χώρα κάτι που επιβεβαίωσε και μια άλλη πηγή από την Ρωσία.
Μάλιστα οι αραιές εμφανίσεις του τον περασμένο Φεβρουάριο κάνουν ακόμα πιο πιστευτά τα όσα υποστηρίζει ο πολιτικός αναλυτής.
Ο Σολοβέϊ μάλιστα λέει ότι ο Πούτιν έχει ήδη βρει τον διάδοχό του και είναι η 34χρονη κόρη του Κατερίνα Τικόχοβα.
Στους υποψήφιους διαδόχους είναι και ο πρώην πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ και ο υπουργός Γεωρίας, Ντμίτρι Πατρούσεφ.
Η είδηση αυτή, έρχεται λίγα 24ωρα μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο που δείχνει τον Πούτιν να βήχει.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.