Ο ΠΑΣ Λαμία λέει ΟΧΙ στη Βία κατά των Γυναικών (photos)

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read
Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών στις 25 Νεοεμβρίου, η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία 1964 σε συνεργασία με τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Λαμιέων συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης όλων για το σοβαρό αυτό ζήτημα.
DSC 6870 | Lamianow.gr
Παίκτες και μέλη της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο ΔΑΚ για την πραγματοποίηση ενός διαφημιστικού μηνύματος εναντίον της Βίας κατά των γυναικών. Παρών και ο εκπρόσωπος του Δήμου Λαμιέων, υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού κ. Ζαγκανάς καθώς και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Ποντίκας.
DSC 6887 | Lamianow.gr
Η ομάδα της Λαμίας θα στηρίξει με περισσότερες δράσεις αυτή την προσπάθεια τις επόμενες ημέρες. Ο αθλητισμός πρέπει πάντα να είναι κοντά σε δράσεις και πρωτοβουλίες που φέρονται εναντίον κάθε μορφής βίας.
DSC 6835 | Lamianow.gr
Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του spot που θα δωθεί και στη Γενική Γραμματεία Ισότητας.
DSC 6837 | Lamianow.gr

 

DSC 6839 | Lamianow.gr

 

DSC 6840 | Lamianow.gr

 

DSC 6843 | Lamianow.gr

 

DSC 6848 | Lamianow.gr

 

DSC 6849 | Lamianow.gr

 

DSC 6858 | Lamianow.gr

 

DSC 6860 | Lamianow.gr

 

DSC 6863 | Lamianow.gr

 

DSC 6865 | Lamianow.gr

 

DSC 6871 | Lamianow.gr

 

DSC 6875 | Lamianow.gr

 

DSC 6877 | Lamianow.gr

 

DSC 6878 | Lamianow.gr

 

DSC 6880 | Lamianow.gr

 

DSC 6882 | Lamianow.gr

 

DSC 6883 | Lamianow.gr

 

DSC 6884 | Lamianow.gr

 

DSC 6885 | Lamianow.gr
lamia1964.gr

 

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *