Πάνω από 263 κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε θαμνώδη περιοχή στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Στη σημείο μετέβη χτες το μεσημέρι 76χρονος Έλληνας γα να επιτηρήσει τη κρυψώνα. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης εντόπισαν επιμελώς κρυμμένους ανάμεσα σε θάμνους, 8 σάκους που περιείχαν διακόσιες 200 νάιλον συσκευασίες με φούντα, συνολικού βάρους 263 κιλών και 840 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν συμμετοχή και άλλων δραστών.
newpost.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.