O Ολυμπιακός «δένει» και τον Μπα

1 Min Read

Ο Ουσεϊνού Μπα είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που θα κληθεί από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, ώστε να υπογράψει νέο συμβόλαιο μετά τον Ματιέ Βαλμπουενά

-Advertisement-
fitcare

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αναμένεται σύντομα να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ύστερα από τον Ματιέ Βαλμπουενά που θα συνεχίσει να φορά τα «ερυθρόλευκα» μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο λόγος για τον Ουσεϊνού Μπα, με τον οποίο η πειραϊκή ΠΑΕ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να επιβραβεύσουν τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό για τις φετινές του εμφανίσεις και παράλληλα να υπάρξει επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου που λήγει το 2023.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Ουσιαστικά απομένει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης και ο 25χρονος στόπερ αναμένεται να κληθεί άμεσα γραφεία της ΠΑΕ για να πέσουν οι υπογραφές.

Πηγή: sport-fm.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *