Φθάνει αύριο ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΚΤ – Η πρόσφατη δήλωση του για τη δυνατότητα συμμετοχής της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, αυξάνει το ενδιαφέρον για την επίσκεψή του
Η πρόσφατη δήλωση του κεντρικού τραπεζίτη για τη δυνατότητα συμμετοχής της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, εφόσον τα ομόλογά της βρεθούν σε επενδυτική βαθμίδα, αυξάνει το ενδιαφέρον για την επίσκεψή του.
Το απόγευμα της Τρίτης ο κεντρικός τραπεζίτης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Ακαδημίας, στο πλαίσιο της βράβευσής του για το ρόλο που διαδραμάτισε στη διάσωση του ευρώ προσκεκλημένος του Λουκά Παπαδήμου. Ο κ. Παπαδήμος είναι παλαιός γνώριμος του Μάριο Ντράγκι από την εποχή που ήταν αντιπρόεδρος της ΕΚΤ και πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ).
Αργότερα το βράδυ, ο Μάριο Ντράγκι θα παρακαθίσει σε δείπνο που έχει ετοιμάσει προς τιμήν του ο Γιάννης Στουρνάρας στην Τράπεζα της Ελλάδας.
Το πρωί της Τετάρτης ο Μάριο Ντράγκι θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου και την ίδια ημέρα θα αναχωρήσει.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.