Ο Αμερικανός DJ, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Moby πουλά την κατοικία του έξω από τη Νέα Υόρκη, την οποία αγόρασε πριν από μερικούς μήνες και σχεδιάζει να δωρίσει μέρος των εσόδων για προοδευτικούς πολιτικούς σκοπούς και δράσεις και σε οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων.
Ο αστέρας της techno, ambient και ηλεκτρονικής μουσικής και οπαδός της vegan διατροφής θα διαθέσει τα έσοδα από το φτιαγμένο από μαόνι σπίτι αξίας 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων στο ίδρυμά του για τα δικαιώματα των ζώων και σε προοδευτικούς πολιτικούς σκοπούς, όπως εξήγησε.
Η κατοικία του 1950 βρίσκεται στο δάσος στο Πάουντ Ριτζ, στη Νέα Υόρκη.
«Είναι ένα από τα πιο όμορφα σπίτια που έχω δει, αλλά για να είμαι ειλικρινής, είμαι σπάνια εκεί» έγραψε ο Moby στο Instagram την Τρίτη.
«Έτσι, θα το πουλήσω και θα εξασφαλίσω χρήματα για την υποστήριξη προοδευτικών πολιτικών υποψηφίων, την υποστήριξη του ιδρύματός μου για τα δικαιώματα των ζώων, παραγωγή ντοκιμαντέρ και χρηματοδότηση υποτροφιών» ανέφερε, σύμφωνα με το Page Six.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.