Ολοκληρωτική καταστροφή της παραγωγής της ελιάς λόγω δάκου στη Λοκρίδα Φθιώτιδας (με την μέχρι τώρα πληροφόρηση) δηλώνεται από τους αγρότες.
Πριν μήνες με ανάλογη ανάρτησή μου είχα επισημάνει τη μεγάλη καθυστέρηση ψεκασμών δακοκτονίας. Υπεύθυνος φορέας γι΄ αυτήν είναι η Περιφέρεια Στερεάς, στην οποία για το λόγο αυτό της αποδίδεται το 2% των εσόδων των ελαιοπαραγωγών.
Αυτή λανθασμένα εκτίμησε και καθυστερημένα ενήργησε, πως λόγω μικρής παραγωγής δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Σήμερα οι ελαιοπαραγωγοί εισπράττουν τα αποτελέσματα και δικαίως θα ζητήσουν αποζημιώσεις. Από ποιόν; Ο ΕΛΓΑ αποζημιώνει το αποτέλεσμα φυσικών καταστροφών.
“Το προλαμβάνειν χρησιμότερο του θεραπεύειν”
Θ. Μιχελής
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΖΑ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ