Ο Μάριος Ηλιόπουλος έδωσε τον παλμό με «Forza ΑΕΚάρα» στην κοπή της πίτας της Ερασιτεχνικής

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ έκοψε την πίτα της για το 2025, παρουσία των αθλητών όλων των αθλημάτων της ομάδας και το “παρών” έδωσε και ο ιδιοκτήτης της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, Μάριος Ηλιόπουλος.

Στηρίζοντας σταθερά ολόκληρη της “οικογένεια” της ΑΕΚ, ο Μάριος Ηλιόπουλος συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με αθλητές των ομάδων της Ερασιτεχνικής, ενώ στη συνέχεια έκανε και… κερκίδα, ξεσηκώνοντας τους πάντες.

-Advertisement-

Όπως φαίνεται και σε σχετικό video που δημοσίευσε στα social media η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο “ισχυρός άνδρας” της ποδοσφαιρικής ομάδας ήταν αυτός που έδωσε τον… παλμό, για το σύνθημα «Forza ΑΕΚάρα» που ακούστηκε και στην κοπή της πίτα της Ερασιτεχνικής.

“Όλη η ΑΕΚ μαζί!”, έγραψε στη λεζάντα του video η ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.