Ο ΛΕΞ έχει πλέον τη δική του σοκολάτα και έχει γεύση -τι άλλο;- Θεσσαλονίκης!
Η νέα «2310 Break», αποτέλεσμα της συνεργασίας του ΛΕΞ με την ΙΟΝ Break, κυκλοφόρησε επίσημα και ήδη έχει γίνει viral στα social media.
Η συγκεκριμένη σοκολάτα είναι limited edition και συνδυάζει σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ με γέμιση μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, μεταφέροντας ένα από τα πιο εμβληματικά γλυκά της πόλης σε μορφή σοκολάτας.
Το concept «φωνάζει» Θεσσαλονίκη: από τον τηλεφωνικό κωδικό 2310 μέχρι την αισθητική και τη συμβολική σύνδεση με την τοπική κουλτούρα.
Ιδιαίτερη είναι και η συσκευασία της «2310 Break», καθώς το design αξιοποιεί το merch του ΛΕΞ «Snagz».
Ήδη, στα social media, η σοκολάτα συζητείται όχι μόνον ως προϊόν κατανάλωσης, αλλά και ως συλλεκτικό κομμάτι.
Πηγή: iefimerida.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
