Ο ΛεΜπρον Τζέιμς, ο σεναριογράφος Στιβ Μάλρι και η James SpringHill Entertainme, συνεργάζονται για την παραγωγή μιας ταινίας-κωμωδίας, που αυτή τη στιγμή δεν έχει τίτλο.
Μάλιστα στις πρώτες συζητήσεις που γίνονται ο κορυφαίος σταρ του ΝΒΑ, που ασχολείται αρκετό καιρό, με τον κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, φαίνεται πως εκτός από παραγωγός, θα μπορούσε να είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας.
Αυτός θα είναι ο δεύτερος ρόλος στη μεγάλη οθόνη για τον ΛεΜπρον Τζέιμς, που πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών αντί 154 εκατ. δολάρια με τους Λος Αντζελες Λέικερς. Συμμετείχε ήδη στην κωμωδία «Trainwreck», το 2015, αν και σε δευτερεύοντα ρόλο.
Πηγή: zougla.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.