Στο Κέντρο Ελέγχου της Πολιτικής Προστασίας βρέθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας (12.08.2024). Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εξέλιξη της φωτιάς στην Αττική.
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πήγε στο ΕΣΚΕΔΙΚ του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και ενημερώθηκε για την πορεία της φωτιάς στην Αττική και τις επιχειρήσεις των πυροσβεστικών δυνάμεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.
newsit.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Αξύριστος προφανώς.