Ο Καραλής τρολάρει τον Τεντόγλου για την 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει μία θέση στο βάθρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Κίνα, καθώς κατέλαβε την πέμπτη θέση.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Αυτό, όμως, έδωσε αφορμή στον καλό του φίλο, Εμμανουήλ Καραλή, να τον πειράξει με χιουμοριστικό τρόπο.

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Καραλής εξήγησε με μια δόση χιούμορ τον λόγο που ο Τεντόγλου δεν βρέθηκε στις θέσεις των μεταλλίων, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είχε μάτι».

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ
image 160 | Lamianow.gr

Οι δύο σπουδαίοι Έλληνες αθλητές του στίβου διατηρούν μια στενή φιλία και συχνά πειράζουν ο ένας τον άλλον, δείχνοντας τη δυνατή σχέση που τους συνδέει.

Αν και αυτή τη φορά ο Τεντόγλου δεν κατάφερε να φτάσει σε μία ακόμα μεγάλη διάκριση, παραμένει ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο και είναι μόνο θέμα χρόνου να επιστρέψει στις κορυφαίες επιδόσεις του, συνεχίζοντας να γράφει ιστορία.

koutipandoras.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *