O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στηρίζει και συστρατεύεται με τους αγρότες καθώς και με όλες τις κοινωνικές ομάδες και τις Επαγγελματικές Ενώσεις που δίνουν δίκαιο αγώνα ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και στα εξοντωτικά μέτρα που επιβάλουν η κυβέρνηση και η τρόικα.
Ωστόσο προκειμένου να προστατευθεί η Δημόσια υγεία, ο ΙΣΑ απευθύνει έκκληση προς τα αγροτικά μπλόκα να μην παρεμποδίζουν τη διέλευση των ιατρών όταν εκτελούν το ιατρικό τους έργο.
Επίσης να επιτρέπουν τη διέλευση όσων γιατρών έχουν λάβει φύλλο πορείας, ώστε να συμμετάσχουν σε Επιτροπή του ΚΕΠΑ (Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας), γιατί η ακύρωση αυτών των Επιτροπών συνεπάγεται τεράστια ταλαιπωρία για τα Άτομα με Αναπηρία καθιστώντας σε πολλές περιπτώσεις εξαιρετικά δύσκολη την οικονομική τους επιβίωση.
Ο ΙΣΑ δίνει μάχη για την προστασία της Δημόσιας υγείας και την απόσυρση των εξοντωτικών μέτρων που επιβάλει η κυβέρνηση και η τρόικα

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.