Τη δική του απάντηση δίνει ο Πάνος Ιωαννίδης στον Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος δεν έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον τελευταίο κύκλο του MasterChef.
Ο Σκαρμούτσος, απέδωσε το γεγονός πως επέλεξε να απέχει από τον νέο κύκλο του παιχνιδιού, στο ότι του ζητήθηκε να κάνει… ριάλιτι, κάτι που τον βρήκε τρομερά αντίθετο.
Τι απαντά ο Πάνος Ιωαννίδης;
«Εξαρτάται τι σημαίνει ‘ριάλιτι’. Αν σημαίνει κάτι το οποίο γίνεται και απλά το δείχνεις, αυτό είναι θεμιτό. Το πραγματικό ριάλιτι. Αν, όμως, προσπαθείς να βγάλεις τον κακό εαυτό από τους συμμετέχοντες εκεί πέρα, αυτό είναι ένα κίτρινο ριάλιτι και αυτό δεν υπήρχε σε εμάς!», είπε και συνέχισε:
«Ο καθένας λέει τη γνώμη του. Σε ελεύθερο κόσμο ζούμε, στην Ελλάδα είμαστε. Πολλές γνώμες θα ακουστούν, εγώ λέω τη δική μου γνώμη».
Όσο για το αν θα τον δούμε στον νέο κύκλο της σεζόν 2018 – 2019;
Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει ξανά το «παρών» στο ριάλιτι μαγειρικής!
πηγη-dailymedia.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.