Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και πλέον αναρρώνει ενώ έχει χάσει και 24 κιλά.
Ο γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ έκανε μάλιστα χθες, Κυριακή του Πάσχα και την πρώτη του έξοδο και φρόντισε να ενημερώσει γι’ αυτό τους διαδικτυακούς του φίλους ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα.
Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έγραψε: «Η πρώτη μου έξοδος, μετά την επέμβαση, συνέπεσε με το Πάσχα.
Έχω χάσει 24 κιλά, έχω αρχίσει να πηγαίνω ξανά γυμναστήριο, καθότι δεν είμαστε και στην πρώτη νιότη, και πρέπει να διατηρούμε το σώμα μας γυμνασμένο και να περπατάμε καθημερινά. Κανείς δεν νίκησε τον χρόνο, μπορούμε όμως να είμαστε υγιείς και να έχουμε τις αντοχές που είχαμε πριν 10 χρόνια, με τον κατάλληλο τρόπο ζωής . Καλή συνέχεια!».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.