LamiaNowLamiaNowLamiaNow
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    provata 700x385xlarge
    Εντοπίστηκαν άλλα οκτώ κρούσματα αφθώδους πυρετού στη Λέσβο
    ekato
    Ρομά μπήκε με ψεύτικο όπλο σε σούπερ μάρκετ στην Πάτρα και απείλησε υπάλληλο, συνελήφθη από την Αστυνομία
    parelasi 1140x570 1
    Χανιά: Ακυρώνεται η παρέλαση της 25ης Μαρτίου λόγω καιρού
    egkyklio 28 oktwbrioy parelasi. 2
    Ακυρώθηκαν λόγω καιρού οι παρελάσεις σε Χανιά και Ρέθυμνο
    ekato
    Οι διάλογοι φωτιά που έκαψαν το κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΦΚΑ – «Δύο μαγαζιά μου είναι σε εικονική εταιρεία» έλεγε ο TikToker
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    aeek
    ΑΕΚ – Ράγιο Βαγιεκάνο: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για την ιστορική ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια
    playoffs
    Stoiximan Super League: Το πρόγραμμα των των playoffs για την ανάδειξη του πρωταθλητή
    w23 230759
    «Να συνεχίσω να φέρνω μετάλλια για την Ελλάδα»
    athlitikes metadoseis 3
    Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/3)
    tentoglou 768x527 1
    Έκτος ο Μίλτος Τεντόγλου στο Τόρουν
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LamiaNowLamiaNow
Font ResizerAa
  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΠΟΡ
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Ο Γ. Σαρακιώτης στα εγκαίνια του νέου κτιρίου Α.Τ. Αμφίκλειας [εικόνες]

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
02/03/2019, 08:00
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
2 Min Read
SHARE
Ad 129

Στα εγκαίνια του νέου κτιρίου, στο οποίο θα μεταστεγαστεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας-Ελάτειας, παρευρέθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κας Όλγας Γεροβασίλη και του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Ο κ. Σαρακιώτης δήλωσε «ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς οι επίμονες και συνεχείς προσπάθειες για την αξιοποίηση του κτιρίου του πρώην ειρηνοδικείου και οι επανειλημμένες κρούσεις προς την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, ήδη από το Σεπτέμβριο του 2016, έπιασαν τόπο και με αυτόν τον τρόπο καλύπτονται οι μεγάλες ανάγκες της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμφίκλεια». Συνεχίζοντας, ο Βουλευτής τόνισε ότι «πρώτιστο μέλημά μας οφείλει να είναι η ασφάλεια των πολιτών και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε. Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις θα βοηθήσουν σημαντικά τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δίπλα στον πολίτη».

Τέλος, ο κ. Σαρακιώτης δεν παρέλειψε να θυμίσει και τα υπόλοιπα κτίρια πρώην ειρηνοδικείων του νομού, τα οποία έχουν παραχωρηθεί στους δήμους, υπογραμμίζοντας ότι «το παράδειγμα της Αμφίκλειας πρέπει να ακολουθηθεί και στις υπόλοιπες περιπτώσεις, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των κατά τόπους φορέων, αλλά και να μπει ένα τέλος στην απαξίωση υποδομών, για τις οποίες ο ελληνικός λαός έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη».

-Advertisement-

Aπό το Γραφείο Τύπου

Δείτε επίσης

revma 4
Διακοπές ρεύματος την Πέμπτη και την Παρασκευή σε Λαμία και Ηράκλεια
24/03/2026, 23:27
erga pp staik kai tee 33
Λαμία: Εργασίες της ΔΕΥΑΛ την Πέμπτη στην κοινότητα Σταυρού
24/03/2026, 23:26
Η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης Βίβιαν Αργύρη
Βίβιαν Αργύρη: «Αδιανόητο να φύγουν τα ΔΗΠΕΘΕ από τους Δήμους» – Αντιδράσεις για σχέδιο του Υπουργείου Πολιτισμού (AUD)
24/03/2026, 23:14

Εικόνα 1  Εικόνα 3 Εικόνα 4

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article Πέμπτη σερί ήττα για τον Ολυμπιακό στην Euroleague – Έχασε 97-81 από την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ
Next Article Eκ Ποιείν… Η ποίηση της Λαμιώτισσας Βασιλικής Νικοπούλου στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
ΚΑΙΡΟΣ - ΛΑΜΙΑ
11°C
Lamia
overcast clouds
11° _ 10°
68%
2 km/h
Τε
16 °C
Πε
18 °C
Πα
15 °C
Σα
16 °C
Κυ
15 °C
- Advertisement -
-Advertisement-
HOTEL ATHINA
-Advertisement-
COSMOS KAFE
-Advertisement-
Ad 134
-Advertisement-
astiko ktel
-Advertisement-
LAKIOTIS
-Advertisement-
liagas
-Advertisement-
oikonomoy
-Advertisement-
Ad 131

You Might Also Like

giannoytsos
LAMIA POLIS 87.7ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κώστας Γιαννούτσος – αγρότης / Αταλάντη : «Έρχεται διατροφική κρίση» – Σε απόγνωση οι αγρότες – θα εγκαταλειφθούν καλλιέργειες (AUD)

oikonomia
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟΨΕΙΣ

Τι είναι η οικονομία πολέμου; / Γράφει ο Γιώργος Ευσταθίου

parelasi 25 martiou 2023 310 1024x683 1
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου στην Λαμία – στις 12.00 η παρέλαση

LamiaNowLamiaNow
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved / Η επιχείρηση LAMIA MEDIA VOICE Μ.Ι.Κ.Ε., ως δικαιούχος και διαχειρίστρια του ιστότοπου lamianow.gr, δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.