Στην εκπομπή “Σέντρα και Γκολ” του ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101.9 με τον Παναγιώτη Κατσώνη μίλησε ο προπονητής της ΘΗΒΑΣ Γιώργος Λάμπρου. Ο τεχνικός των “βυσσινί” αναφέρθηκε στην φετινή παρουσία του συλλόγου και την επιτυχία της ανόδου στην μεγαλύτερη κατηγορία μετά από 9 χρόνια.
Όσον αφορά την ερώτηση κρίσεως για το τι θα κάνει η αδιάφορη την τελευταία αγωνιστική ΘΗΒΑ κόντρα στην Ιστιαία που “καίγεται” για το αποτέλεσμα είπε: “… όποιο και να είναι το αποτέλεσμα κάποιος απο τους δύο, Ιστιαία ή Ολ.Λαμίας θα διαμαρτυρηθεί και θα πει τα δικά του…” είπε μεταξύ άλλων.
Συν τις άλλοις άφησε ανοιχτό το μέλλον του για παραμονή στον πάγκο της ομάδας την επόμενη χρονιά λέγοντας χαρακτηριστικά: “…είναι η αλήθεια πως έχω μεγαλώσει πλέον και είναι κουραστικό να κάνω καθημερινά τόσα χιλιόμετρα απο την Χαλκίδα”.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.