Ο ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ Ο.Α. με Νίκο Μανόπουλο και Βασιλική Τρίγκα στα masters 2019

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Ο ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ συμμετέχει στην μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς αυτή των Masters Juniors της ΕΦΟΑ με έναν αθλητή και μία αθλήτρια. Στην κατηγορία Αγόρια U18 με τον Νίκο Μανόπουλο και στην κατηγορία Κορίτσια U14 με την Βασιλική Τρίγκα.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Για όσους δεν γνωρίζουν στα masters συμμετέχουν οι 8 καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα με κριτήριο την πανελλαδική τους κατάταξη. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από Παρασκευή έως και Δευτέρα στην Χαλκίδα.

Σημειώνουμε ότι ο σύλλογός μας κάθε χρόνο συμμετέχει σε αυτή την διοργάνωση με αθλητές και αθλήτριές του που φιγουράρουν στις 1ες θέσεις. Αυτό αποδεικνύει την συστηματική και ποιοτική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο και δεν είναι τυχαίο που θεωρείται από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα σύμφωνα με τα αποτελέσματα.

Η οικογένεια του ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ τους εύχεται καλή επιτυχία.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Η υπόλοιπη αγωνιστική ομάδα Νίκος Γαβριήλ, Χριστόφορος Μανόπουλος και Οδυσσέας Κουτσοχιώνης στις ίδιες ημερομηνίες θα συμμετάσχουν στο τελευταίο Πανελλαδικό επιπέδου Ε1 στην Θεσσαλονίκη.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *