Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ότι στέλνει τον υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε Μόσχα και Κίεβο, την Τετάρτη και την Πέμπτη αντίστοιχα, στο πλαίσιο της μεσολαβητικής προσπάθειας της Άγκυρας για την επίτευξη εκεχειρίας στην Ουκρανία.
Ο Ερντογάν προέβη στην ανακοίνωση αυτή μετά τη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, που διήρκεσε περίπου τρεις ώρες.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.