O Δήμος Λαμιέων αποχαιρετά την Επίτιμη Δημότη του, την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ. Την κορυφαία ιστορικό και ακαδημαϊκό, που είχε τιμηθεί από τον Δήμο μας με την ανακήρυξή της ως Επίτιμη Δημότης, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό της όχι μόνο μια παγκόσμια προσωπικότητα των γραμμάτων, αλλά έναν άνθρωπο που “φώτισε” με την παρουσία και τη διανόησή της τον τόπο μας.
Η μνήμη της θα παραμείνει άσβεστη στην ιστορία του Δήμου μας.
Αθάνατη στη σκέψη και την καρδιά μας!
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά των ΜΜΕ … Κοιτάζοντας το βιογραφικό της και την εμβέλεια της προσωπικότητας της αναρωτιέσαι τι πάει στραβά…
γιατί η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ ποτέ δεν έγινε κομματικό στέλεχος σε κανένα κόμμα. Και όταν δεν είσαι κομματικό στέλεχος, ιδιαίτερα του …προοδευτικού χώρου, είναι σαν να μην υπάρχεις..
βλέπεις αυτοί οι Έλληνες δεν αντέχουν τις προσωπικότητες και τις αξίες γιατί τους θυμίζουν τη δική τους ανυπαρξία και ασημαντότητα.
Στο καλό, αυτή η χώρα δεν θα αλλάξει ποτέ…για αυτό, και θα παραμείνει ΜΟΝΑΧΙΚΗ η πορεία ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ της ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ της..