Aνεπιθύμητους στον δήμο Δοξάτου της Δράμας κήρυξε τους βουλευτές που θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών ο δήμαρχος της περιοχής, Δημήτρης Δαλακάκης, σύμφωνα με το thestival.gr.
Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Δαδαλάκης, ο οποίος να σημειωθεί ήταν ένας εκ των ομιλητών στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Πλατεία Συντάγματος, αναφέρει:
ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΟΞΑΤΟΥ
Μόλις τώρα η Ηνωμένη Αντιπολίτευση (πλην 3) ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ να κηρυχθούν ως ΑΝΕΠΙΘΎΜΗΤΟΙ στον Μαρτυρικό μας Δήμο όσοι βουλευτές ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών!!!!!!
Το Δημοτικό Συμβούλιο όμως χάρη στην ψήφο του Προέδρου Ζουμπουλογλου κήρυξε πλέον όλους αυτούς ως ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ και δεν τους δέχεται στον Δήμο μας
Κύριοι βουλευτές ο Δήμος Δοξάτου δεν σας δέχεται πλέον.
Στελέχη της Ηνωμένης Αντιπολίτευσης στρώστε τα χάλια σας για να τους υποδεχτείτε αλλού και όχι στα μακεδονικά χώματα μας.
Ψηλά το κεφάλι φίλοι μου!!!! Όλα με μάχη κερδίζονται!

Πηγή: thestival.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.