Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, το Σάββατο 18-05-2019, επισκέφθηκε τη Θήβα, τα Βάγια, τις Θεσπιές, τις Πλαταιές, το Καπαρέλλι και τα Λεύκτρα.

Εκεί συναντήθηκε με κατοίκους, καταστηματάρχες, επισκέφτηκε επιχειρήσεις και αντάλλαξε σκέψεις και απόψεις για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τις δράσεις που θα αναλάβει την επόμενη ημέρα των εκλογών.
Συζήτησε με εργαζόμενους και Αυτοδιοικητικούς για τη Στερεά Ελλάδα, την Αυτοδιοίκηση, τα ιδιαίτερα προβλήματα που τους απασχολούν αλλά και τις λύσεις που προτείνει η «Στερεά… Υπεροχής!».


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.