Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσέφυγε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, καθώς άγνωστοι χάκαραν το προφίλ του στο Instagram. Ο γνωστός δημιουργός αυτή την περίοδο πραγματοποιεί τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του στο Mega, τον Δάσκαλο.

-Advertisement-
fitcare

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Ο λογαριασμός μου στο Instagram έχει παραβιαστεί και το περιεχόμενο που πιθανόν να δημοσιευθεί δεν προέρχεται από εμένα. Την υπόθεση χειρίζεται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

https://www.zappit.gr/

-Advertisement-
KATSIAVOS

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *