Απρόβλεπτος αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά στις επιλογές του για την αποστολή του Ολυμπιακού ο Πάουλο Μπέντο.
Ο Πορτογάλος επεφύλαξε εκπλήξεις στις αποφάσεις του γι’ αυτούς που θα πάνε στη Νέα Σμύρνη να αντιμετωπίσουν το Σάββατο τον Πανιώνιο.
Πέραν των ανέτοιμων Φορτούνη και Ντε λα Μπέγια, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» άφησε έξω τον Καρντόσο, παίρνοντας στη θέση του τον Πασιένσια.
Παράλληλα προτίμησε τον Μανθάτη από τον Πάρντο, η ελαφρά οσφυαλγία του οποίου δεν είναι ο λόγος που αποκλείστηκε. Τέλος, ο Μπέντο επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι δεν υπολογίζει τον Σιόβα, αφήνοντάς τον εκ νέου έξω από τις επιλογές του.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πασιένσια, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.
Πηγή: sport-fm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.