Αρκετά προβλήματα προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι, εντάσεως 11 και 12 μποφόρ, που έπνεαν χθες το βράδυ στο νησί της Ρόδου.
Σύμφωνα με την καταγραφή που έγινε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, ξεριζώθηκαν δένδρα σε διάφορα σημεία του νησιού, ξηλώθηκαν σήματα της τροχαίας και διαφημιστικές πινακίδες έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων ενώ κύματα πλημμύρισαν τις λιμενικές ζώνες προκαλώντας ζημιές.
Λόγω των θυελλωδών ανέμων υπήρξαν επίσης διακοπές ρεύματος τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά του νησιού και προβλήματα στις αεροπορικές συγκοινωνίες.
Για αρκετά προβλήματα που ωστόσο είναι διαχειρίσιμα έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρόδου, Αγαπητός Πάλλας.
Ξηλώθηκε μέρος του πεζοδρομίου στα Ελαφάκια πίσω απο τον Ευαγγελισμό
Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ στην παραλιακή περιοχή Στεγνά Αρχαγγέλου έχουν ξηλωθεί δρόμοι, ενώ υπάρχουν σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ύδρευσης και στο δίκτυο φωτισμού και ζημιές έχουν καταγραφεί και στις περιοχές Χαράκι και Καλλιθέα.





Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.