Στο βίντεο, η νταντά στο βρεφονηπιακό σταθμό στην Ταιβάν, φαίνεται να παίζει αργότερα με άλλο παιδί, ενώ δίπλα της το βρέφος κείτεται νεκρό.Το νεκρό βρέφος εντόπισε ο …μάγειρας της εγκατάστασης ο οποίος ξύπνησε τη νταντά και κάλεσε την αστυνομία.Η 40χρονη νταντά ονόματι Λιάο, υποστηρίζει ότι προσπάθησε να κοιμίσει το παιδί, το οποίο ήταν μια χαρά μέχρι να σταματήσει να κινείται.Η ίδια συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και αφέθηκε ελεύθερη πληρώνοντας εγγύηση 800 ευρώ.
πηγη-topontiki.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.