Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου στις Βουκολιές καθώς νταλίκα τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το βαρύ όχημα ήταν φορτωμένο με κηπευτικά από την Κουντούρα και είχε προορισμό το λιμάνι της Σούδας, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο χώρο της καρότσας.
Η φωτιά έλαβε γρήγορα διαστάσεις ενώ ο οδηγός βγήκε σώος από την φλεγόμενη νταλίκα, την οποία είχε εγκαταλείψει στην άκρη του δρόμου.
Στην πυροσβεστική υπηρεσία σήμανε συναγερμός και δύο οχήματα από την ΠΥ Κισσάμου και ένα από την ΠΥ Χανίων, έσπευσαν για την κατάσβεση της φωτιάς. Οι επτά πυροσβέστες κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες στο χώρο της καρότσας και έτσι δεν επεκτάθηκε στην καμπίνα και στον τράκτορα του οχήματος.
Από την πυρκαγιά δεν κινδύνευσε κανείς ενώ οι ζημιές στην νταλίκα και στο φορτίο, υπολογίζονται συνολικά στις 40.000 ευρώ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.