Ο Ντέιβιντ Μπράουν, αρχηγός της αστυνομίας στο Ντάλας, δήλωσε ότι οι αρχές δε γνωρίζουν ακόμη τα κίνητρα της επίθεσης των δραστών που πυροβόλησαν τους 11 αστυνομικούς, ενώ τέσσερις αστυνομικοί είναι νεκροί.
Οι αστυνομικές επιχειρήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, για τη σύλληψη των δραστών.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.