Στη σύλληψη του Γιώργου Τσαγκαράκη προχώρησε το ελληνικό FBI μετά από έφοδο που πραγματοποίησε την Παρασκευή 20 Μαρτίου μετά από έφοδο που πραγματοποίησε σε αποθήκη της επιχείρησής του στο Ελληνικό με αφορμή ένα Ευαγγέλιο που χρονολογείται από τον προηγούμενο αιώνα και το οποίο ο ίδιος προσπάθησε να πουλήσει.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον Γιώργο Τσαγκαράκη ωστόσο, προέκυψαν και άλλα ευρήματα και συγκεκριμένα, περισσότεροι από 300 πλαστοί πίνακες και τουλάχιστον 200.000 ευρώ σε μετρητά.
Σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο Παρέα”, η Λόλα Νταϊφα που είχε πέσει θύμα κλοπής στο παρελθόν χάνοντας κοσμήματα πολύ μεγάλης αξίας, αποκάλυψε ότι είδε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που της είχαν κλέψει να πωλείται στην εκπομπή του Γιώργου Τσαγκαράκη.
“Είδα τα κοσμήματα που μου είχαν κλέψει να τα πουλάνε στην τηλεόραση. Ήταν δικό μου το σχέδιο. Πήγε η αστυνομία και βρήκε τον χρυσοχόο, και τους είπε ότι εγώ του είχα δώσει το σχέδιο να τα φτιάξει. Τώρα έχουν φύγει από αυτόν που τα πουλούσε κάθε μέρα στην τηλεόραση και τα έχει η αστυνομία, και πρέπει να γίνει ένα δικαστήριο για να αποδείξουμε ότι δεν είμαι ελέφαντας. Και μια άλλη μέρα, είδα ότι ξαναέβγαλε τα ίδια σκουλαρίκια. Δεν τα είχε αυτός, τα είχε βγάλει σε βίντεο.
Πήρα τηλέφωνο και έκανα μια προσφορά 1000 ευρώ, και μου έκανε διάφορες αντιπροτάσεις. Με ρώτησε αν θέλω να τα φέρουν σπίτι μου ή θέλω να περάσω από το κατάστημα στο Κολωνάκι να τα παραλάβω. Τους είπα ότι θα πάω στο Κολωνάκι. Λίγο μετά με πήραν τηλέφωνο να μην πάω, και μου είπαν να μην πάω γιατί τα έχει πάρει η αστυνομία και τους απάντησα, “Α, είναι τα κλεμμένα μου”. Μου έκλεισαν το τηλέφωνο” ανέφερε στη συνέντευξή της η Λόλα Νταϊφά.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή, η ίδια επεσήμανε: “Ο πλειστηριασμός γινόταν στην εκπομπή του κυρίου Τσαγκαράκη…Tην πρώτη φορά που τα είδα, πήγα στην αστυνομία και κατήγγειλα το γεγονός. Πήγαν από την αστυνομία στο κατάστημα και αυτός τους είπε ότι τα είχε φτιάξει για μένα. Μετά αυτό έπρεπε να πάρει τον δικαστικό δρόμο. Μετά από έξι μήνες, τα έβγαλαν πάλι σε βίντεο όμως…”.
thetoc.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
