Σε μία κρίσιμη και κομβική φάση εισέρχεται η έρευνα που διενεργούν οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής και Λάμπρος Σοφουλάκης για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Νovartis.
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταθέσουν ενώπιον των εισαγγελέων κορυφαία πολιτικά πρόσωπα.
Υπενθυμίζεται πως οι δύο ανώτατοι εισαγγελικοί λειτουργοί διενεργούν προκαταρκτική εξέταση μετά τις καταγγελίες του συναδέλφου τους Ιωάννη Αγγελή για παρεμβάσεις και μεθοδεύσεις στην υπόθεση.
Παράλληλα ερευνούν από μηδενική βάση τις μηνύσεις που έχουν καταθέσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς , ο Ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Οι τρεις πολιτικοί και ο κ. Αγγελής ο οποίος προέβη στις σχετικές καταγγελίες κάνοντας λόγο και για το ρόλο του αποκαλούμενου Ρασπούτιν στην υπόθεση της Novartis έχουν κληθεί να καταθέσουν την επόμενη εβδομάδα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.