Νόβακ Τζόκοβιτς: Πανηγυρισμοί με “άρωμα” Ελλάδας έξω από το δικαστήριο – Οι σημαίες και το συρτάκι

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Με “άρωμα” Ελλάδας οι πανηγυρισμοί έξω από το δικαστήριο, που εκδίκασε την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς. Το δικαστήριο της Αυστραλίας δικαίωσε τον 34χρονο τενίστα για την υπόθεση της ακύρωσης της βίζας του, μία απόφαση που αποτελεί πλήγμα για την κυβέρνηση της Αυστραλίας, η οποία ήθελε να προχωρήσει σήμερα στην απέλαση του Τζόκοβιτς.

Η είδηση της δικαίωσης του κορυφαίου τενίστα έγινε δεκτή με πανηγυρισμούς από τους δεκάδες Σέρβους πολίτες, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο, από νωρίς σήμερα. Μεταξύ των διαδηλωτών, που εξέφραζαν την συμπαράστασή τους στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ήταν και Έλληνες, οι οποίοι κρατούσαν ελληνικές σημαίες και φώναζαν συνθήματα.

Μάλιστα, κάποια στιγμή χόρεψαν συρτάκι για να πανηγυρίσουν την δικαστική νίκη του τενίστα, όπως φαίνεται και στις εικόνες που μεταδίδει η ΕΡΤ.

-Advertisement-

Τζόκοβιτς συρτάκι

enikos.gr

2 Σχόλια
  • Πανηγυριζει ο Ελληνας, για ποιον?
    Γιναμε και «αδέλφια» τώρα με τους Σέρβους που πρωτοι τρέξανε να αναγνωρίσουν την ΠΓΔΜ ( Η Σερβία είχε αναγνωρίσει τη γειτονική χώρα ως “Δημοκρατία της Μακεδονίας” ήδη απο το 1996)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.