Η Forthnet έστειλε επιστολή στην ΚΑΕ Ολυμπιακός με την οποία εκφράζει την αντίθεσή της και τη διαφωνία της σε όσα υποστηρίζει η πλευρά των «ερυθρόλευκων»
Αναλυτικά η επιστολή:
«Λάβαμε την από 23.10.2015 απαντητική επιστολή σας, το περιεχόμενο της οποίας και πάλι μας βρίσκει σε πλήρη αντίθεση και διαφωνία.
Η διαδικασία δημόσιου “διαλόγου” που επιλέξατε να ακολουθήσετε με την δημοσιοποίηση της αρχικής εξώδικης επιστολής σας, συνοδευόμενη από πολιτική “απαγορεύσεων” έναντι των δημοσιογράφων και της πλατφόρμας μας, όπως σας έχουμε ήδη τονίσει είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.
Δεδομένου ότι προέχει η προστασία των δημοσιογράφων των καναλιών Νovasports και η ομαλή παροχή υπηρεσιών προς όλους τους συνδρομητές μας, δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε τις δημόσιες αντεγκλήσεις με την πλευρά σας.
Θα θέλαμε και πάλι να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό την συνεργασία μας με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.