Νοκ άουτ ο Σεμπά με Μπεσίκτας, αμφίβολος και για Λεωφόρο!

Ο Σεμπά ενδέχεται να μείνει εκτός δράσης για 10-15 μέρες, καθώς εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να έχει υποστεί θλάση. Χάνει σίγουρα τα δυο ματς με την Μπεσίκτας, αμφίβολος για Λεωφόρο.

Εδώ και πολύ καιρό ο Σεμπά “φώναζε” ότι χρειαζόταν επειγόντως ανάσες. Ο Μπέντο όμως είχε διαφορετική άποψη και έφτασε στο σημείο να τον βάλει ακόμα και “δεκάρι” στο Περιστέρι. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο Βασίλης Βούζας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στο ματς με την Μπεσίκτας και όχι μόνο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος εξτρέμ επέστρεψε με μυικό τραυματισμό από την Τούμπα και δεν αποκλείεται να έχει υποστεί ακόμα και θλάση. Άλλωστε, εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 10-15 μέρες.

Οπότε, δεν θα χάσει μόνο τα δύο παιχνίδια με την Μπεσίκτας για τους “16” του Europa League και αυτό της Κυριακής (12/3) με τον Ατρόμητο, αλλά κινδυνεύει να μην παίξει ούτε στην Λεωφόρο στις 19 του μηνός με τον Παναθηναϊκό για την 25η αγωνιστική της Super League.

 

Πηγή

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article