Με 5 μετάλλια (2 χρυσά και 3 χάλκινα) επέστρεψαν οι μικροί κολυμβητές του Νηρέα Λαμίας από την Αθήνα όπου συμμετείχαν στην πολύ σπουδαία διοργάνωση «17ο Τρόπαιο Γλαύκος» που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου 2016 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου.
Ο Λαμιώτικος σύλλογος, μοναδικός εκπρόσωπος της Πόλης μας, συμμετείχε με 10 Αθλητές προαγωνιστικής κατηγορίας και διακρίθηκε ανεβαίνοντας 5 φορές στο βάθρο.
Επίσης η Εφηβική ομάδα του Συλλόγου η οποία προκρίθηκε από τον όμιλο του Βόλου για την Β΄Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αγωνίζεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Πάτρα διεκδικώντας την πρόκρισή της στην Γ΄Φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τα παιδιά του και εύχεται καλή επιτυχία για την συνέχεια.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.