Η πολυαγαπημένη κόρη του Νίκου Ξανθόπουλου, Μαρία, στον σύντομο επικήδειο για τον πατέρα της είπε: «Πατέρα, θα ταφείς εκεί που ήθελες. Στο εκκλησάκι σου, στο κτήμα». Μετά το τρισάγιο στο Α’ Νεκροταφείο, η σορός του μεταφέρθηκε στη Ριτσώνα για την αποτέφρωση
Συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Τρίτης (24/1) τον Νίκο Ξανθόπουλο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών. Το τρισάγιο πραγματοποιήθηκε στο Α’ Νεκροταφείο και πλήθος κόσμου, με δάκρυα στα μάτια, είπε το τελευταίο «αντίο». Η οικογένεια, θέλοντας να τιμήσει τους εκατοντάδες θαυμαστές του Νίκου Ξανθόπουλου, άφησε ανοιχτό το φέρετρο κατά τη διάρκεια της πολιτικής του κηδείας, προκειμένου να δουν τελευταία φορά το «παιδί του λαού».
Τραγική φιγούρα στην κηδεία του ηθοποιού η σύζυγός του, Εριφύλη, με την οποία ήταν μαζί 50 ολόκληρα χρόνια. Στο πλευρό της βρίσκονταν και τα τέσσερα παιδιά τους. Σύμφωνα με την Espresso, η πολυαγαπημένη του κόρη του, Μαρία, στον σύντομο επικήδειο για τον πατέρα της είπε: «Πατέρα, θα ταφείς εκεί που ήθελες. Στο εκκλησάκι σου, στο κτήμα». Μετά το τρισάγιο στο Α’ Νεκροταφείο, η σορός του Νίκου Ξανθόπουλου μεταφέρθηκε στη Ριτσώνα για την αποτέφρωση.
reader.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.