Νίκος Παπαδόπουλος: «Ήταν ακραία η ενέργεια να κατεβάσει τα έργα στην Εθνική Πινακοθήκη, δεν δικαιολογείται η παράνομη κατακράτηση» λέει ο δικηγόρος του

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Για τον βανδαλισμό που διέπραξε ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος, στην Εθνική Πινακοθήκη χθες Δευτέρα (10.3.25) μίλησε ο δικηγόρος του και επίσης βουλευτής, Παύλος Σαράκης.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος πήγε χθες στην Εθνική Πινακοθήκη και τα έκανε γυαλιά – καρφιά γιατί θεώρησε «βλάσφημα» συγκεκριμένα έργα τέχνης. Πρόκειται για την έκθεση «Η Σαγήνη του Αλλόκοτου – Ενδιάμεσος Χώρος» που φιλοξενείται εδώ και λίγο καιρό στην Εθνική Πινακοθήκη.

Ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλός, ο οποίος κρατήθηκε από τους αστυνομικούς, κατά την έξοδό του από την Εθνική Πινακοθήκη είπε πως «ξεκρέμασα τέσσερις βέβηλες εικόνες» με την διοίκηση του μουσείου να απαντά πως «τους άρπαξε βίαια και τους πέταξε στο δάπεδο».

Όπως είπε ο δικηγόρος του, Παύλος Σαράκης, στο «Buongiorno» το πρωί της Τρίτης (11.3.25) ο εντολέας του ισχυρίζεται ότι άφησε το κάδρο και αυτό έπεσε μόνο του και έσπασε το τζάμι.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

«Ήταν ακραία η ενέργειά του να κατεβάσει τα έργα. Δεν δικαιολογεί όμως αυτό την παράνομη κατακράτηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
4 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *