Στα χνάρια του Αντώνη Νικοπολίδη βαδίζει ο γιος του Γιάννης που αγωνίζεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.
Ο Γιάννης Νικοπολίδης απέκρουσε πέναλτι στον ημιτελικό του final four του πρωταθλήματος Κ17 και έστειλε τον Ολυμπιακό στον μεγάλο τελικό.
Ο πατέρας του λίγο αργότερα όταν ρωτήθηκε «αν το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά» απάντησε στην κάμερα της NOVA: «Το μήλο ωριμάζει. Δεν είναι ώρα για λόγια. Έχουμε δουλειά μπροστά μας… Τώρα ο τελικός».
sdna.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.