To μόνιμο πρόβλημα με την Ιατροδικαστική υπηρεσία Λαμίας ώθησε τις αρχές να στείλουν το πτώμα του νεαρού που βρέθηκε στην περιοχή “Καλόγηρος” Στυλίδας, στην Αθήνα, προκειμένου να αποσαφηνιστεί ο λόγος για τον οποίο έχασε την ζωή του και φυσικά να ταυτοποιηθεί.
Ως γνωστόν χωρίς νεκροτόμο έχει μείνει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λαμίας με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί πλέον εύρυθμα δηλώνοντας αδυναμία. Η υπηρεσία δεν είναι σε θέση να διενεργεί νεκροψίες νεκροτομές και όλα τα περιστατικά από την περιοχή αρμοδιότητάς της μεταφέρονται σε άλλες Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες της χώρας.
Πιθανόν αλλοδαπός!
Σύμφωνα με τα νεότερα από το ρεπορτάζ ο νεαρός που βρέθηκε από ζευγάρι που έκανε περίπατο στην περιοχή τα ξημερώματα, πιθανότατα δεν είναι από την ευρύτερη περιοχή! Βάσει των όσων δήλωσε στο μεσημεριανό μαγκαζίνο του ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101.9 ο λιμενάρχης Στυλίδας είναι πιθανό το σενάριο να πρόκειται και για αλλοδαπό αφού παρά τις συνεχείς εκκλήσεις που έχουν γίνει από το πρωί και της έκτασης που έχει πάρει το ζήτημα, κανείς δεν έχει επικοινωνήσει με το λιμεναρχείο για να δηλώσει εξαφάνιση. Πιθανότατα το πτώμα να έχει μεταφερθεί από άλλο σημείο στην Στυλίδα.
Για την ώρα μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν αλλά βάσει των πρώτων εξετάσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στο πτώμα απομακρύνεται, όπως γράψαμε και νωρίτερα, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.