Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η διαδικασία για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας. Πρόεδρος, αναδείχτηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος αντικαθιστώντας στην συγκεκριμένη θέση το Νίκο Σταυρογιάννη. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο νέος Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου.
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ αποτελείται από 11 μέλη εκ των οποίων τα πέντε είναι από το Νομό Φθιώτιδας.
Ο λόγος για τους: Θύμιο Καραϊσκο, Γιώργο Αναστασίου, Νίκο Σουλιώτη, Γιώργο Ντασιώτη, Παναγιώτη Ταγκαλή, Θανάση Ζεκεντέ, Γιάννη Συκιώτη, Γιώργο Χαντζή, Γιώργο Καπετζώνη, Γιάννη Κοτζιά και Αθανασία Στιβακτή.
Η ετήσια εισφορά των Δήμων που φιλοξενούν εγκαταστάσεις διαχείρισης απορριμμάτων είναι:
- Δήμος Χαλκιδέων: 1.844.638,52
- Δήμος Λαμιέων: 1.050.925,04
- Δήμος Θηβαίων: 406.852,75
- Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού: 187.761,15
- Δήμος Δελφών: 400.465,77
Η Γενική Συνέλευση του ΦΟΣΔΑ Στερεάς πραγματοποιήθηκε στην Θήβα.
Ο Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας έχει, αρμοδιότητα τον σχεδιασμό και τη λειτουργία των έργων και εγκαταστάσεων διαχείρισης στερεών αποβλήτων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα η αρμοδιότητα του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α είναι η προσωρινή αποθήκευση, μεταφόρτωση, επεξεργασία, αξιοποίηση και διάθεση των στερεών αποβλήτων.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.