Την ζωή της έχασε 70χρονη Ελβετίδα στην παραλία του Κορφαλώνα στην Κίσσαμο Χανίων
Μία ακόμα τουρίστρια ήρθε στην Κρήτη για να κάνει διακοπές και άφησε την τελευταία της πνοή στην θάλασσα.
Ο νέος πνιγμός, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, σημειώθηκε σήμερα το πρωί όταν μία 70χρονη Ελβετίδα πήγε στην παραλία του Κορφαλώνα στην Κίσσαμο Χανίων για να απολαύσει την θάλασσα.
Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα λουόμενοι είδαν το άψυχο σώμα της να επιπλέει στο νερό.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο παραλαμβάνοντας νεκρή την άτυχη 70χρονη και μεταφέροντάς την στο νοσοκομείο Χανίων.
Έχει ήδη διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου της.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.